hocam uzun süredir r10da satılık site proje takip ediyorum aylık gelir x24 x48 daha uzun yapanlar var.
elektriği hesaplamazsak ortalama 18 ayda amorti eden sistemden bahsedıyoruz . neden saçma olsun ? normal reel bir işe yatırım yapsan bile 24 aydan önce amorti etmeyebiliyor.
sizin bahsettiğiniz yatırımlar neler?
1 ayda hatta 1 saatte bile amorti eden yatırımlar var. bende çoğunda varım. biraz araştırırsanız bulursunuz. bu projeler ponzi oldukları için bilindiklerinde patlama ihtimalleri oluyor. ancak size şunu söyleyeyim, 1 saatte amorti etmişliğim ve üstüne 3 gün boyunca 20 katını kar etmişliğim var. girdikten 4 gün sonra proje patladı dolandırıp gitti adamlar. ancak o zamana kadar iyi gelir sağladım. şuanda dahil olduğum 2 proje var. hepsini amorti ettim ve kardayım halada karımı alıyorum ancak haftada bir paramı çekebiliyorum. öyle 1 - 2 haftalık projeler olabiliyor aşırı kazandıran çok iyi fırsat kovalamak lazım. kısacası araştırınca birsürü proje var. ancak risksiz yatırım olarak evet mining var ancak risksiz hiçbirşeyde başarılı olamazsınız.