TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
+
Mesela arkadaş forumda yardım amacıyla paylaştıgım bir konuda konuyu bulamamış.
Bende müşterileri magdur olmasın diye ona konu linkimi paylaştım... Tahsincetinkaya teknoclouds diye googlea yazsa zaten bulurdu. Ama bunu sorun etmeyip yardımcı olmayı seçtim.
Burda aynı iş yerinde çalışan işçiler gibiyiz. Hem para kazanacagız hem sohbet edecegiz hem de bir birimize yardımcı olacagız. Ama herşeyin bir sırası var.
Hocam benim burada kızdığım konu hizmet mi almak istiyorum forumda verdiği bir hizmet ile ilgili mi yazıyorum ya da dediğiniz gibi hiç alakasız kendimle alakalı bir soru mu sormak istiyorum önce bunu öğrenmesi gerekmez mi? Hiç cevap vermese buna da tamamım ben belki bir hizmet alıyorum şu şu şekilde yapıyor musun diye sormak için yazdım dinlemeden bilemez. Baktı alakasız bir şey sordum diyebilir bu hizmeti vermiyorum ücretli veya görüldü atabilir anlarım daha ne isteyeceğimi söyleyeceğimi bilmeden böyle bir tepki vermesi nasıl normal karşılanıyor anlamıyorum. Ayrıca bu konuyu sadece bu konuşma üzerinden açmışım gibi görmeyelim böyle çok örnek var sizin verdiğiniz örnekler gibi olumsuz örneklerde bulunuyor. Ben sadece insanların bu konudaki fikirlerini görmek istiyorum. Dediğiniz gibi her şey bedava olmuş diye de konu açılabilirdi. Sonuçta burası bir forum herkes aile gibi insanlarının fikirlerini öğrenmiş oluyoruz