Olay köprülerin uzunluğu değil zaten. İş çıkış saatleri özellikle kitliyor trafiği. Ayrıca zamlarla birlikte osmangazi köprüsünü kullandıysanız gerçekten güzel cesaret. Körfezi dolaşmak daha mantıklı geliyor bana.
Hahahahaha
Bursa'dan İstanbul'a Kocaeli üstünden körfezi dolanarak geldim, işim Dudullu'daydı, hallettim otobana doğru yola koyuldum giderken benzinliği tekine girdim 200TL'lik attım Bursa'dan yola çıktığım seviyeye geldi mazot, yani Bursa'dan İstanbul'a 200TL'ye geldim dolanarak.
Otobandan tekrar yola koyuldum bu sefer 50 dakikaya geldim, ama 120TL'lik mazot harcadım, tekrar belirtiyorum köprü sadece zamandan avantaj, saat acelesi olmayan biri için fuzuli masraf olarak düşünüyorum, ki haklıyım da...
Otobana girdim 184.50TL öyle ödedim, 35TL'de Köprüyü kullandığım için ödedim. (Köprüyü kullanmadan herhalde denizin üstünden uçacaktım.)
Körfezi dolanmak yordu açıkçası beni 3 saat aralıksız araç sürmek ve gece karanlığında gittim vardığımda 22:30'du, ve benim ordan otobandan dönmem gece 2'yi buldu, uzun yoldan gelseydim 3.30 olurdu.