Detaylar ve değerli dostluklar için PM! 😄

Herkese merhabalar. İşim gereği farklı konseptlerde sık sık hesap denemeleri yapıyor, jenerik kullanıcı adlı hesaplar oluşturmaya gayret ediyorum. Forumda referans olabilecek; marka danışmanlığı yaptığım, instagram hesabı veya marka adı ticareti gerçekleştirdiğim dostlarım da mevcut.

Yine farklı alanlarda (Bungalov ev-doğa / Spor) iki adet instagram hesabım var. Reels aktifliği ile denemeler yapıp birkaç paylaşımda bulunulup biyografisi dahil hazırlandı hesaplar.

Spor hesabı halihazırda 8900 takipçili. Data + gerçek takipçi karışık olarak bulunmakta. 2019 kurulum bir hesap. Jenerik/marka ad bulunmakta.

Bungalov Ev Halihazırda 1000+ takipçili. Paylaşılan reelslerin neredeyse hepsi keşfete düşüp etkileşim alıyor ancak yeni bir hesap. Adı fazlasıyla jenerik. Kaliteli içerikler paylaşılmaya çalışıldı. Adıyla gmaili mevcut.

Normal hesap konularından farklı olarak hazır kurulu konsept ve isim satıyorum. Sadece kullanıcı adları yüzlerce lira ederken kalkıp komik rakamlar teklif edecek kişilerin veya meraklı kişilerin ulaşmamasını rica ediyorum…
Teklif usülü xxx değerinde, ciddi dostlara satış yapılacaktır.

Mutlu hafta sonları!