Lise yıllarımda Din kültürü Hocama Teşekkür ediyorum
Cinlerin neden olmayacağı, konusunda bize çok şey anlattı.
Hacı hoacaya gidip büyülü muskaları getirip içinde yazanları vs anlatıp tamamen alakasız şeyler olduğunu vs anlatıyordu. Hacı-hocaya bana cin musallat et ben görmek istiyorum vs deyip giden biri. Ben de bu konulardan muzdarip olduğum için çok ilgimi çekti hoca okul müdürü ile de tartışıyordu. Alay konusu da oldu.
Var yada yok bir fikri aşılaması şüpheye sokması benim için yeterli oldu. Bu fikirler/düşünceler sayesinde karabasan bile gelmez oldu(gelmiyor zaten beyinsel, gelse bile 3 ay da bir artık rahatsız bile olmuyorum.), ben zamanında gece olmasın akşam olmasın diye çok dua ettim. Öyle korkuyordum ki uyumaktan nefret eden biri oldum, hepsi beyinsel diyorum.
Ben Kırsal kesimde yaşıyorum, Hayvanlar kayboluyor ormana gidiyorsun, sığ yerden ölsen bile bulamayacakları derelerden geçiyorsun akşam karanlığında bir şeyler bana musallat olsa idi orada indirirdi.
Test için geceleyin çeşmeye gittim su doldurmaya. Bir şey pöh dese kalbin durup ölecek şekilde sessiz ve karanlık bir yer. Yarı uykulu olan şeylerin hiç biri olmadı. Şuan tek başıma karanlık odalar da uyabiliyorum.
Küçükken koca yurt katında tek başıma yatabiliyordum, beletmen hoca bile gel oğlum üstte abilerin yat demesine rağmen tek başıma yatabiliyordum. Çünkü böyle cindir hortlaktır kafamda yok ben kapalı bir alanda rahat rahat uyuyordum.
12-13 yaşımda birileri aklıma sokmaya başladı o zaman korkar oldum. İşin beyinsel olduğunu anladığımda tamamen kurtuldum. Allah'a şükür.
Durum tamamen beyinsel olmasa bile ben böyle çözdüm. Yaşadığınız durumlarda kendizi bırakın, zevk alıyormuş gibi üstlerine koşun artık olmayacağına adım gibi eminim.
Üst yorumda dediğim gibi kendinizi bir yerden atmadığının sürece hiç bir zararı yok hatta terapi