TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Jouns; merhaba hocam.
-Alacagınız hizmetle ilgili sorularınız varsa bu forum dm veya diğer iletişim araçları ile MESAJ yoluyla olabilir.
-Hizmet almıyorsanız, sadece dm ile soru sorabilir (dönüp dönmemek kendine kalmış)
-Eğer illa sorunuza yanıt almak istiyorsanız ve gerçekten bu yanıta ihtiyacınız varsa, ÜCRETİ ile sorunuzu sorabilirsiniz.
-Telefon ile iletişim kurmak ve hizmet almak istiyorsanız önce mesaj ile, sonrasında müsait ise telefon ile iletişim kurulabilir.

Forumda, ücretsiz ve dostane oalrak hizmet dışı bilgi almak istiyorsanız dm ile sordugunuz soruya dm ile dönüyorsa bu onun güzelliğidir. Eğer ücret ile dönüş sağlıyorsa bu onun ticaretidir. Her iki konuda da ilgili soruyu yanıtlayacak kişi YADIRGANAMAZ...
"Forumda herşey para olmuş" diye konu açmak bile yanlış anlamayın saçmalıktır. Ücretsiz veya Ücretli cevap verme kişinin kendi tercihidir. Ücretli danışmanlık vereceğine ücretsiz vermek zorunda kalsa bu seferde "Forumda herşey bedava olmuş" diye o arkadaş konu açar
+
Mesela arkadaş forumda yardım amacıyla paylaştıgım bir konuda konuyu bulamamış.
Bende müşterileri magdur olmasın diye ona konu linkimi paylaştım... Tahsincetinkaya teknoclouds diye googlea yazsa zaten bulurdu. Ama bunu sorun etmeyip yardımcı olmayı seçtim.
Burda aynı iş yerinde çalışan işçiler gibiyiz. Hem para kazanacagız hem sohbet edecegiz hem de bir birimize yardımcı olacagız. Ama herşeyin bir sırası var.