Hocam 3k olacağını sanmıyorum. Belki 2-3 sene öncesinde olabilirdi. 6-7k civarı olur diye tahmin ediyorum. Üstü olursa da öğrenci halimle ödemem çok zor olacak. Yani aslında bu bir hastalık fakat estetik ameliyat olarak geçiyor, devlet karşılamıyor. Ciddi bir şekilde psikolojiyi etkileyen bir şey, anlam veremiyorum.
Hocam demeyin, o paralar ne öyle. Umarım İzmir'de biraz daha ucuzdur. Ben 6-7k civarı bekliyordum
Aslında jinekomasti erkekler de rastlanan bir hastalık diye biliyordum. Kadınlar da oluyor mu bilmiyorum. Hocam bu hastalığın hem psikolojik hem fiziksel olarak o kadar zararı oluyor ki insana hassasiyet umrunda olmuyor insanın. Yıllardır bu illet var bende. Artık kurtulmak istiyorum...
evet malesef bu paralara işlem yapıyorlar, uğursel güçlü 17.500 ₺ istiyor onuda ekleyeyim. Kendi çalıştığım hastanemde Prof dr isim vermiyorum 22.000 TL paket ücreti var yeni yıl fiyat paketi, siz yine İzmirde araştırın 5-6-7 civarı yapan varsa söyleyin araştıralım, ben zamanında çok aradım. Buna 15.000 TL vermek istemedim ayrıca anesteziden korkuyorum entübe ediyorlar en son isteyeceğim şey