arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam zor bir ameliyat değil. fiyatlar gideceğiniz doktora göre değişir ama minumum 3k bir rakamdan başlar üst limit yok tabi.
Hocam 3k olacağını sanmıyorum. Belki 2-3 sene öncesinde olabilirdi. 6-7k civarı olur diye tahmin ediyorum. Üstü olursa da öğrenci halimle ödemem çok zor olacak. Yani aslında bu bir hastalık fakat estetik ameliyat olarak geçiyor, devlet karşılamıyor. Ciddi bir şekilde psikolojiyi etkileyen bir şey, anlam veremiyorum.

LizaveTa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3K ya nere yapıyor bu ameliyatı? şuan minimum 10.000₺ oda genel cerrahi doktoru yapıyor, adamın lipo cihazı kullanma yetkisi yok ama kolay ameliyat yaparız diyor azda uyguna yapıyor örn; İbrahim Karahan.
Ben yılbaşı öncesi Harun Çöloğlu ile konuşuyordum en iyi fiyat performans doktoru 10.000 istemişti yılbaşı öncesi benden olmadım şimdi 14.000 istiyor.
Hocam demeyin, o paralar ne öyle. Umarım İzmir'de biraz daha ucuzdur. Ben 6-7k civarı bekliyordum

TheLek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eşim oldu. ben tavsiye etmiyorum. göğüste hassasiyete dahil hiç bir şey kalmıyor 2 sene oldu göğüsüne dokunamaz sakın olmayın !!
Aslında jinekomasti erkekler de rastlanan bir hastalık diye biliyordum. Kadınlar da oluyor mu bilmiyorum. Hocam bu hastalığın hem psikolojik hem fiziksel olarak o kadar zararı oluyor ki insana hassasiyet umrunda olmuyor insanın. Yıllardır bu illet var bende. Artık kurtulmak istiyorum...