orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda belki yüzlerce kişiye ücretsiz yardımcı olmuş biriyim. Bu konuda siz haksızsınız. Ticari faaliyet gösteriyorsa cevap vermek zorunda gibi bir algınız var bu zaten yanlış.

Benim başıma çok geldiği için bu cevabı veren arkadaşı gayet iyi anlıyorum. Bir konuda yardım ediyorsunuz aradan aylar geçiyor gece 03:00 telegramdan, wp vs. mesaj atıyorlar veya arayanlar oluyor. Bu arkadaşta bu durumdan bıkmış ki dinleme gereği bile duymamış. Forumda bu tür olaylar çok fazla oluyor bu durum kişisel bir durum değildir. En son bu konuda isyanını dile getiren @TahsinCetinkaya; hocam olmuştu.

(Birçok kişinin dediği gibi özel mesaj ile soru soruyorsanız bunun karşılığı danışmanlıktır. Ve bu cevabı almanız gayet normal. Kimse size yardımcı olmak veya sorularınıza özel mesaj ile cevaplamak zorunda değil.)
Tahsin hocamın konusu aramalarından yakınmaktı. Ben kimseyi rahatsız etmedim çok yanlış düşünüyorsunuz. Ticaret yapan biri seçici davranıyorsa benim kitabımda ticaret yapmaya uygun olmayan biridir. Kesinlikle iş vermem. En azından şu an müsait değilim işlerim yoğun gibi belirtirse gözümde 10 kat değerlenir o kişi... O numara oraya iletişim için koyulduysa ya cevap yazmasın yada müsait olunca yazsın çok zor bir şey değil sonuçta 50 kere mesaj atmıyorum. merhaba yazıyorum cevap geldiğinde müsait olduğunu düşünerek konuya giriyorum... Bence de siz çok yanlış düşünüyorsunuz. Bende hizmet vereyim alta numaramı koyayım yazan olursa danışmanlık hizmeti vermiyorum diyeyim oh ne güzel dünya.