Yorumları okuduysanız genelleme yapmadığımı sadece belirttiğimi söyledim. Kurumsal olması nasıl etki eder? Biz bu forumda kurumsal üyeleri daha güvenilir görerek iş veriyoruz. Belki ben adama kendi verdiği hizmet ile ilgili bir şey soracağım. Sorgusuz sualsiz danışmanlık hizmeti vermiyorum diyor. Bu paraya doymuşluktur. Kardeşim o zaman verme hizmet. Sana yazan herkesi müşteri olarak görmek zorundasın. Müşteriyi dinlemek zorundasın.
1
Yorumları okuduysanız genelleme yapmadığımı sadece belirttiğimi söyledim. Cevabım; konunuzu düzenleyin genelleme yapmadığınızı belirtin ki gelen arkadaşlar yorumları okumak zorunda değilller.
2 Kimse sizinle fikirlerini paylaşmak zorunda değil.
3
. Sorgusuz sualsiz danışmanlık hizmeti vermiyorum diyor. Cevap; Direk onu diyorsa demekki tamamen kendini işine adapte etmiş biridir bu yüzden tebrik etmek lazım.
4 Güzel mantık size cevap vermeyen herkes kötü herkes doymuş herkes bilmem ne aklıma da bir atasözü geldi Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş sizinki de o misal.
5 Herkes müşteridir evet haklısınız sonuçta ürün tezgahtadır. Ürünü görürsün pazarlığını yaparsın yada şunu da ekleyebilirmiyiz vs dersin alırsın yada almazsın ama o ürün nasıl yapılır nasıl edilir diye de soramazsın. Müşteri olduğun için de sana böyle bir hak doğmaz.