Danışmanın tercihidir garantili kelimesi. Seo'nun amacı siteyi aramalarda üst sıraya olabildiğince almak hatta 1.sıraya getirmektir. Seo danışmanı garanti vermesi demek gerekli bütçeye ve tecrübeye sahip olması demektir.
Hacklink ile yıllardır ilk sırada duran rakiplerimiz var. Kesin olarak şunu yapmak zararlıdır demek doğrudur ama istisna da görülüyor. İstisnayı genel durum gibi görmek hatalı olur.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
Tabi ki hedef her zaman ilk sıradır bu su götürmez bir gerçek.
Garanti verildiğinde ilgili site garanti verilen sıralamaya çalışma süresi boyunca giremez ise alınan danışmanlık ücretinin karşı tarafa iadesinin yapılması gerekmiyor mu?
Bu noktada danışmanlık veren kişinin emeği de sırf "Garanti" kelimesinden dolayı heba olmuş oluyor.
H4cklinkin aktif olarak kullanıldığı bazı sektörler var gerçekten de doğru kullanıldığında en azından kısa vadede fayda sağladığı da oluyor, bu sektörde yer alan bazı sitelerde o kadar fazla backlink var ki analiz ederken yoruluyor insan.
Bu sektörde yer alan bir firmaya veya siteye hizmet vermek vakit kaybı değil midir?
%80 i fake hitle biryerlere site getirip parayı aldıktan 1 hafta sonra fake hit gönderimini durduran ekiptir.
SEO düzenli ve zaman isteyen bir iştir. İlk sayfa garantisini anlarım ama 1. Sıra garantisi verip de etik ticaret yapan daha 1 insanla tanışmadım.
Cevabınız için teşekkür ederim.
SEO uzun ve zorlu bir süreç, özellikle iddialı anahtar kelimelerde ilk sıra garantisi bana da ezelinden beri hep abartılı gelmiştir.
Sizin dediğinize benzer olarak şuna çok denk geldim, müşteri SEO ajansı ile çalışmış, çalıştığı süre boyunca ciddi başarılar elde etmiş (hem sıralama hem de hit noktasında) daha sonrasında firma ile anlaşması bittiğinde sitesi çakılmış.
Bu noktada ya firma sağladığı linkleri kaldırıyor, ciddi bir link kaybından dolayı site çakılıyor yada yarı suni yarı gerçek bir başarı ile müşterinin gözü boyanıyor.