Forumda ara sıra görüyorum garantili SEO hizmeti - danışmanlığı veriliyor.
Kimisi sayfa garantisi kimisi ise sıralama garantisi taahhüt ediyor.
Ben daha önce hiç garantili SEO hizmeti almadım ve vermedim.
Müşterilerin tutumlarından dolayı sıralama bazlı çalışma da yapmıyorum ki günde belki 2-3 kişi bu taleple tarafıma ulaşıyor.

Bazı müşterilerin tutumları;
- Hocam o siteden tanıtım yazısı alınmaz, DA değerleri çok kötü.
- H4cklink iyi diyorlar alalım mı?
- Amcaoğlu ile görüştüm şöyle bir yöntem varmış site uçuyormuş falan...

Müşteriye bu noktada şu soruyu sorasım geliyor, maden benden daha iyi biliyorsun benimle neden çalışıyorsun, tabi ki bu soru da sorulmuyor.

Kelime bazlı çalışma yapmadığım içinde backlink paketi satıyorum, %100 index garantisi veriyorum. İndexlenmediğinde ise ekstra çalışma veya müşterinin talebine göre ücret iadesi yapıyorum.
Benim garantiden anladığım şu, ilgili web sitesi anahtar kelimesinde veya kelimelerinde garanti verilen sıraya veya sayfaya çıkamadığında alınan ücretin hepsi kişiye iade mi ediliyor?
Link inşası için harcanan tutara ne oluyor?
Sonuçta tanıtım yazısı veya footer link alınmış bu gözle görülebilir bir şey fakat hedef tutturulamamış.

Ben garanti versem bırakın Search Console - Analytics verilerini ilgili web sitesini kendi kontrol ettiğim bir VDS'de veya sunucuda barındırırım.
Sonuçta garanti veriyorum kişinin sunucusunun güvenliğinden veya kimlerin o sunucuya erişim sağladığından emin olamam.
Garanti verip bu şekilde bir tutumun içerisinde olmayan, On-Page tarafını önemsemeyip sadece Link İnşası konusunda hizmet veren kişilerle de karşılaştım.

Bu şekilde çalışma yapıp memnun olan var mı, bu hizmet sağlanırken sağlayan hocalarım ne gibi zorluklarla karşılaşıyor gibi gibi...
Saygı ve sevgi çerçevesinden çıkmaz isek güzel bir bilgi paylaşımı olacağına inanıyorum.