Yorumları otomatik onaylı yapmayın hocam.
Yapılan yorumları eğer ki zaman problemi yaşamayacaksanız inceleyerek tek tek onaylamanız daha iyi olur.
Paravan bloglardan ana sitenize backlink konusunda ise benim önerim her birinden ana siteye link çıkışı yapmanız. Ayrıca kendi aralarında da bir döngü oluşturmanız paravan bloglarında gelişmesi açısından fayda sağlar.
Paravan bloglar güçlendikçe ana sitenize katkısıda artacaktır.
2010 yılında blogcu.com, blogspot.com ve wordpress.com üzerinden 30'a yakın paravan blog oluşturup ana siteme hepsinden link çıkışı yapmıştım ve yukarıda dediğim gibi kendi aralarında da döngü sağlamıştım. Burdaki önemli fark 3 farklı uzantı kullanmış olmam. Bunun katkısı mutlaka oluyor.
Siz tek bir yerden paravan oluşturacaksanız dahi bence her birinden ana sitenize çıkış yapmanızda bir sorun yok. Yeter ki paravanlarınızda içerikleriniz spam olmasın.
Her bir paravan blogunuzdan ana sitenizde yayınladığınız özgün makaleleriniz için yine makale içeriğinizle alakalı farklı makaleler oluşturup ana sitenizdeki yazınıza link çıkabilirsiniz.
Hocam full özgün içerik yazıyorum. Dediklerinizi yapıyorum ama paravanlar çoğaldıkça içerik girmesi zorlaşıyor. 30 tanesiyle nasıl başa çıkıyordunuz ?