PaLaCoRDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam baltalamaya çalışmadığımı belirttim ama Bende biliyorum farklı sonuçlar çıkaracağını, ben sizden bilgi istedim siz karşılığında bana hiçbir şey vermediniz. Hala bana al sat yazan ekran görüntülerini gönderiyorsunuz. Ben diyorum ki ekranda al yazıyor da arka planda sinyal o zamanda gelmiyor, o yüzden strateji testi yapmak lazım. Siz bana hala bu görüntüye yakın görüntü istiyorsunuz.
Ben sizi neden baltalayayım, benim böyle bir konum yok, böyle bir satış yapmıyorum bu sektörle alakam yok. Bende kendi çapımda indikatörler yapıp kullanıyorum. Sadece hiçbir şeyin son kullanıcının ekranda gördüğü gibi olmadığını yazdım. Eğer öyle değilse strateji testi verir misiniz dedim? Ben bir kullanıcı olarak az çok anladığım için istiyorum, gerçekten başarılıysa bende kullanıp bota bağlamak isterim çünkü. Şu an tek suçum bu konuda normal kullanıcıya göre bir tık daha bilinçli olup strateji testi istemem. Gerçekten baltalamıyorum. İndikatörler müneccim değil zaten hocam, geçmiş verilere göre bir takım hesaplarla sinyal veriyor, yeri gelir zararda eder karda eder, ben size indikatörünüz bozuk %100 zarar edersiniz demedim. Yanlış anladıysanız özür dilerim.
Hocam mesajınız için teşekkür ederiz. Kimseyi kırmak istemeyiz hatamız olduysa özür dileriz.

Yukarıda da belirttik eğer al-sat silinsin istemiyorsanız kaynak kapalı olucak şekilde sizin istediğiniz parite ve zaman diliminde mumun kapanışından itibaren detaylı analiz yaparak iletebiliriz. Bunu sitemizdeki chat kısmından da ücretsiz şekilde tüm kullanıcılar isteyebilir.