Kesinlikle katılıyorum. Forumun yaş seviyesi düşünce yeni üye yaşı çok genç hevesli arkadaşlarımız forumu İnci Sözlük gibi görmeye başladı ama öyle değil…

Geçmiş dönemde 7-15 yıl evelinde böyle değildi r10 da oturaklı insanlar konuşmasını bilen insanlar işi bilen profesyonel hocalarımızla doluydu. Sevgi saygı vardı herkeste..

Forumun önceki dönemlerinde 5-10 yıl evel banlanma olayları aşırı arttığı için tanıdıgım çoğu insan forumu bıraktı hiç girmemeye başladı yada arka planda takip etmeye başladı…

Coşkun hocanın yönetimine geçtikten sonra çok şükür ban olayları neredeyse %80 azaldı ve forum geri toplanma dönemine girdi. Geri toplanmaya başlayıncada eski üyeler yerine yeni genç üye arkadaşlar geldi..

15-16 yıldır r10 üyesiyim Allah var çok faydasını gördüm r10 açmasını bilene büyük bir hazine sandığıdır diye hep belirttim. Çoğu hocamız abimiz kardeşimiz r10’dan geçimini sağlıyor bakmakla yükümlü olduğu çoluk çocuğuna ailesine buradan gelen gelirlerle bakıyor..

Daha 15-16 yaşında neredeyse benim üyelik yaşım üyenin yaşından büyük açtığım konuya gelip saçma sapan aklıca mizah yapmaya çalışan ürün hizmet almak isteyince uslupsuz konuşan kişilere çok denk geliyorum sadece kendi konularıma değil geneline öyle..

Böyle denk gelirsemde ne ürün satıyorum ne hizmet sağlıyorum engelleyip geçiyorum sonra aracıyla mesaj gönderiyor kusura bakma engelimi açsın hizmet almak istiyorum diye.. Herşey para değil