Merhabalar degerli R10 ailesi
Yaklaşık 3.5 yıldır forumun aktif üyesiyim. Forum benim için çok kıymetli. Hatta velinimettir diyebilirim. Yeri geliyor forum gelirler im ile çocuğumun mamasını alıyorum. Evimin ekmegini aliyorum.
Forumda ilk zamanlar ciddi anlamda yoğun bir saygılı uslüp vardı. İnsanlar konuşurken yazdıkları kelimeleri seçerek kullanırdı. Kalemimizden dökülen her kelimenin esiriyizdir bilinci ile hareket ederdi.
Son zamanlarda fark ettigim bir konu, artık çok kolay uslup bozabiliyor insanlsr. Ozellikle dikkat ediyorum ama eski uyeler zaten kolay kolay bir tartisma ortamina dahi gitmiyorlar ama yeni uyeler çok hevesli. Ben logo yapmak, web site kurmak, adsense, ek gelir...vs herseyi bu forumda ogrendim. R10 gelirlerim bazi aylar harici gelirlerimin bile ötesine ulasiyor ki hem meb de ogretme im hem çeviri buromuz var. Bu forum o kadar degerli ki insanların cabuk gözden çıkarıp tartismalara dalması garip geliyor.
Webmaster forumu olarak nitelenen bir platform da siyasi başlık acanlara ve polemik yaratanlara zaten inanilmaz şaşırıyorum. Burdaki kimsenin söylemi ile insanlar ideolojisini degistirmez. Ne icin yaziyoruz, ne icin tartışıyoruz ki...
3.5 yil TBMM de resmi gazete tercumanligi yaptim ki defalarca o unlu yemekhanede bisiler yedim. Gordugum manzaralara sahit olsaniz hicbir partiye oy vermezdiniz. Oturumlarda en azılı düsman olan vekiller Alt katta kol kola yemek yiyorlar. Arkadaslar hayatimizda hic görmediğimiz ve muhtemelen gormeyecegimiz insanlar icin hakaret etmeyin sıradan vatandaşlara. Herkes birseye inanır ki bu bizim doğamızda var.
Özellikle 15-25 yas arasi genç kardeslerim, bu forumda herseyi ogrenebilirsiniz. Emek vermek nedir ogrenirsiniz. Para kazanma nedir ogrenirsiniz. Ticaret uslubu nasil olmali öğrenirsiniz. Esnaflik nedir ogrenirsiniz. Hizmet sektöru nedir ogrenirsiniz. Dürüst insan nasıl olur, dolandiran insan nasıl olur öğrenirsiniz. Muazzam bir hayat tecrubesi ve becerebilene gelir saglar bu forum. Lutfen yararlanmaya bakın.
Saygılarımla.