alcaym adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortada satılan alınan bir konu yok. Öyle olsa fikirlerimi açıktan beyan etmezdim. Bu platformda birçok konuda etiketlendim. Aslında bunlarla uğraşacak vaktim de yok. Bir çok arkadaş rica etti. Düşüncelerimi yazdım. Kimseyi burada inanmaya ve uygulamaya zorlamıyorum.

Burada hukuk dersi verecek değilim. Ama aranızda gerçekten yazdıklarımı anlayan kişiler var. Tebliğ'e bağlı kalarak hata ediyorsunuz. Ben kalp ameliyatı yapıyorum siz yaranıza yapıştırılan bandajın markasına takılıyorsunuz. Aslında burada yazıp kendimi yormak istemezdim. Neyse bu platforma çağıran arkadaşlara teşekkür ederim. Danışmak isterlerse bana ulaşabilir.

Ne haliniz varsa görün. Gidin vergi dairesi memurlarına sorun.
Küsüp gitmenizi isteyecek birisi değilim. Yönetim bilişim sistemleri mezunuyum alanımda yayınlanan tebliğleri okuyup bunları değerlendirmek benim işim. Tebliğe bağlı kalmayacaksam neye bağlı kalacağım ? Kafama göre işlem mi yapayım ? Resmi gazetede yayınlanan tebliğden bahsediyoruz burada şuan yayınlanan budur ilerde değiştirilir bir kalıba oturtulur, yontulur ve harmanlanır bunlar ayrı şeyler. Ben markaya takılmıyorum hastanın hayatını kurtarmakla ilgileniyorum

Bahsettiğiniz şey şuanda bir hayal ve düşünceden ibaret ilerde bunun için mahkeme sonuçlanır haklı çıkarsınız emsal teşkil eder bu hayalden çıkar bunlar ayrı konular ama insanları lütfen yanlış yönlendirmeyin. Çünkü size hiç yasayı tebliği okumadan inanacak birçok insan var bunlar ilerde ceza aldığında içiniz rahat edecekse sorun yok. Şuan olan durum budur bunun üzerinde çözüm bulmamız gerekli diyerek kafa patlatarak devletin ilgili kurumlarına toplu şekilde geri dönüşler bildirmek gerekli.