Bu sorun Google güncellemelerinden sonra meydana geldi. Bazen kendiliğinden düzeliyor. Bazen ise düzelmiyor. Yaklaşık 1 aydır bende tekrar düzelmesini bekliyorum. Az önce yine bir deneme yaptım ve sonuç aynı düzelme olmamış. Bu sorun için size önerebileceğim geçici çözüm farklı gmail hesaplarından bir blogger hesabı açmak ve resimleri oraya yükleyip resim linklerini kopyalayarak orijinal blogger yayınınıza yapıştırmak. Daha öncesinde denemiştim ve bazı blogger hesaplarında bu sorun olmuyor. Bazılarında ise oluyor. Şuan benim ana blogger hesabımda da bu sorunu yaşıyorum.

Edit: Biraz önce @iGurler; arkadaşımızın makalesini okudum ve bahsetmiş olduğu yöntemi denedim. Şu an için çalışıyor. Blogger sayfama örnek bir yayın yükledim. İsterseniz galiptekincomtr örnek yayınıma bakabilirsiniz. @iGurler; teşekkür ederim. Yapmış olduğum test yayını görsellerini aşağıya bırakıyorum. Hala sorun yaşayan arkadaşlar @iGurler; arkadaşımızın bu Blogger Değişen Resim URL'leri Nasıl Düzeltilir? makalesini okuyabilirler...

BLOGGER GÖRSELLERDE HATA YAŞADIĞIMIZ YAYIN GÖRÜNÜMÜ (SORUN YAŞIYANLAR İÇİN)

1. ADIM

YAPMAMIZ GEREKEN DEĞİŞİKLİK (SORUN YAŞAYANLAR İÇİN) BLOGGER YENİ YAYIN OLUŞTURA TIKLIYORUZ. OLUŞTURMA KISMINA GEÇİŞ YAPIP GÖRSELİ SÜRÜKLE BIRAK YAPIYOR VE GÖRSELİN YÜKLENMESİNİ BEKLİYORUZ...

2. ADIM

GÖRSEL YÜKLENDİ. ŞİMDİ HTML GÖRÜNÜMÜ KISMINA GEÇİŞ YAPALIM...

3. ADIM

AŞAĞIDAKİ GÖRSELDE SEÇİLİ İŞARETLENMİŞ KISMI https://1.bp.blogspot.com İLE DEĞİŞTİRELİM.

4. ADIM

SONRA GÜNCELLE DİYORUZ VE KONTROL EDİYORUZ. BENDE @iGurler; ARKADAŞIMIZIN BAHSETMİŞ OLDUĞU YÖNTEM İŞE YARADI. DETAYLI MAKALE İÇİN: Blogger Değişen Resim URL'leri Nasıl Düzeltilir? OKUYABİLİRSİNİZ...