Uygulama adı : Pm İle Verilecek
Uygulama linki : Pm İle Verilecek
Yayınlanma zamanı : 05.11.2021
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Var
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : 2.5 Aylık Kazancı 1600₺ (Son 3 Haftadır Admob Hesabımda Reklam Kısıtlaması Var)
İndirilme/Değerlendirilme sayısı : 300-400
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : 7
Günlük aktif kullanıcı sayısı : 18
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : Evet Herşeyi İle Satılık
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : Hayır Gerek Yok
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : Evet
Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? : Evet
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı : Yok
Geliştirici hesabı dahil mi? : Hayır
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : Hayır
Uygulama İçin İstediğim Fiyat 4000₺, Pazarlık yapılır.

Oyunun res-kin işleminden hemen sonra yayınladım. İlk ay 600₺'lik reklam çıktım. 1300₺ geri dönüşü oldu. Bundan sonra reklam çıkmadığım dönemde günlük belli olmamakla birlikte 10-20₺ arası bıraktığı günler oldu. Oyun iyi reklamlarla desteklenirse güzel para kazandırır. Öncelikli olarak ingilizce üzerinden reklam yapıldı.
Admob yine durduk yere reklam kısıtlaması getirdi. Artık bu kaçıncı oldu hatırlamıyorum. Elimdeki uygulama ve oyunları satmaya karar verdim satış sebebim tamamen budur.
İndirme az kazanç yüksek diyen arkadaşlar oldu hemen açıklamasını buraya da yazayım. Oyunun reklamları ABD ve kanadaya yapıldı. Dolar'a indexli olduğu için kazanç yüksek geldi
İletişim R10 Ö.M. yada Whatsapp
Whatsapp 0546 Altı Sekiz Altı Dört Bir Altı Altı