Cankat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı sorunu yaşıyordum, her sabah 8.45'te başlar 9.10'a kadar yarım saat aralıksız ölüm haberleri ve duyurular yapılırdı. Ses o kadar yüksekti ki yazın kapı pencere açık olduğunda (Adana sıcağında mecbur) resmen hoparlör yanımdaymış gibi oluyordu. Hadi o konuşma sesi insan sesi neyse de anons başında ve sonunda iğrenç bir bildiri sesi çıkardı uzun uzun. Beni panikatak etti her sabah her sabah o sese uyanıyordum yüksek nabızla. Cimere yazdım, sesi kıstık dediler hiçbir değişiklik olmadı. Gittim dilekçe verdim mahalleli istiyor dediler ki zinhar yalan, yine bi değişiklik olmadı. Son çare evi değiştirdim, 2.5 yıldır duymuyorum ama benim uyku düzenimi bozmuş oldu. Hala o seslerin yarattığı travma yüzünden 8.30'da uyanıyorum tekrar uyuyamıyorum.
o uyku duzeni bozuklugu bendede oldu gercekten cok kotu birsey evi degistirmeyide dusundum ama cogu yerde var bu hoparlorler ben sonuna kadar ugrasiyorum birakmiyorum zorluyorum o direge yerlestiren ekibin numarasini aliyorum zorluyorum maalesef zorlamayinca birseyler degismiyor