Hocam böyle bir anınızı benimle ve diğer arkadaşlarla paylaştığınız için çok teşekkür ederim gerçekten cesaret ister ben böyle bir olay yaşasam herkesten saklardım çünkü bilirsiniz inançlısı var inançsızı var kimsenin deli gözüyle veya tuhaf bakışlarına maruz kalmak istemem . Ben size inanıyorum benim anne tarafı köyden gelme o yüzden böyle olaylara hep inanmışımdır şehirde yaşayan insanların inanmaması gayet normal zaten şehirlerde pek rastlanılmaz bu tür olaylara lakin size bir soru daha sormak istiyorum , arkadaşınız görünümlü şey neyse artık 3 harfli veya farklı bir şey olur bir gariplik sezmediniz mi bu kişiyle konuşurken? Anlatılan olaylarda genellikle böyle şeylerde o tür kılıp değiştiren kişilerin dudağının patlak olduğu veya daha farklı şeylerin olduğundan bahsederlerdi , siz peki ? Bir enteresanlık sezmiş miydiniz ?
Şen şakrar konuşan çoçuk bana birden emir yağdırmaya başladı yüzünü görmüyorum karanlıktı zaten ama sesi arkadaşımın sesiydi
onu dinleyip o eski evlerin ordan geçseydim başıma kim bilir neler gelecekti ve ben bu yaşıma gelebilelcekmiydim bu anıyı sizlerle paylaşabilecekmiydim orası tartışılır