Bu yöntemi forumdan duyanlar olmuştur. Genel olarak yabancı forumlarda paylaşılan bir yöntem

Spotify platformuna belli başlı şirketler üzerinden müzikler atıyorsunuz. Bunları freelancer sitelerinden ufak tefek ücretlere satın alabilirsiniz. Distrokid gibi bir firma üzerinden spotify hesabını satın alarak yükleyin. İşin en önemli kısmı çok sağlam proxyler bularak ve bunları dinletecek programı bularak müziklerinizi dinletmek olacak. ABD üzerinden trafik yollarsanız yüksek kazançlar elde edersiniz. Üstelik ücretli üyelikler ile izlenim yollamanız gerekiyor. Biraz da ücretsiz üyeliklerden. İlk başlarda yavaş yavaş karışık olarak yollamanız gerekir spama düşmemek adına. Sonrasında yavaş yavaş artacaktır. 1K trafik başına dolar bazlı gelir elde edersiniz. Titiz çalışmak gerekir. Birazda masraflıdır piyasadaki programlar dolar bazlı satıldığından

Yabancı forumlarda bu yöntemi çok pahalıya satıyorlar ben denemedim ama kazanan tanıdıklarım var eğer deneyip programlara ulaşabilen veya kodlayan olursa bana da yardımcı olabilir hayır demem bilgi konusunda gerekli desteği veririm