saydek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok maliyetli bir iş, haberleri ve görselleri kendiniz yapmayacaksanız kesinlikle ajans üyeliğiniz olmalı sağdan soldan kopyalama haberler ile en ufak bir fark edilmede ciddi davalar ile karşılaşırsınız giden zaman ve paranız olur.
bu işler eskiden tutardı şimdi ise siteye eklenen görseli bile korkarak ekliyor insan.
farklı sektörlere yönelmenizi tavsiye edebilirim.
Evet eskiden daha iyi tutardı da görsel için takımların, spor liglerinin sayfalarından temin edilip foto altına nereden alındığı yazılırsa sorun çıkmaz. Üstelik atıyorum Beşiktaş'ın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaları alıp pekala kendi haber yapabilir. Zaten açıklamalarda, transfer haberleri vs de artık sosyal medya hesaplarından yapılıyor. Kimsede yani burada örneğini verdiğim Beşiktaş kulübü hariç kimse bir şey diyemez.

Yani bugün işe yaramaz AA'nın haberlerinin bır kısmı da kurumsal sayfalardan alınma.. haberine bakıyorsun atıyorum falanca ilde soyle boyle olmus Valilik açıklaması eklemişler. iki paragraf ardından valiliğin açıklaması bitti. Bunu herkes yapabilir ve kimse hak talep edemez valilikten başka.. Yani öyle durumlar için afgurur dururlar bilakis meşgul etmekten, haksız suçlamadan, ruhsal sıkıntıdan vs artık hukuksal o kısımlardan net bilgim yok karşı dava bile açarsın.

Spor olduğu için kategorisi bir kulübün resmini paylaşmak ajansa ait ise evet benım der adam benım elemanım çekti der ama kulübün paylaştığı, sitesinde vs kulüpten baska kımse ses edemez. Alır oradan gorselı yazar haberını bitti. Kulüplerin sporcuların da çok ses edeceğini düşünmüyorum bilakis daha cok haberı yapıldığından mutlu olurlar.