Moonlife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sürekli arabami yikmaciya verirdim. 50 tl yaptilar 5 - 6 aydir vermiyorum kendim yıkıyorum petrolde. Maddi durumum el vermiyor malasef
Hocam bütün herkes o fiyatlara yükseltmek zorunda kaldı az çok bende açacağım için oradan biliyorum, tamam oto yıkamacı en kârlı iş lakin 20-30 TL'ye yapılan iş ne kullandığın iç temizlik için malzemelere, süpürgeler için elektriğe, ne harcadığın suyuna vb. şeylerine yetiyor nede adamın 30 dakika senin aracın için uğraştığına. Ben şu an kırtasiye işi yapıyorum bildiğimiz hepimizin okul çağında en az 1 kez kullandığı çoklu defter 2 gündür bütün ürünlere zam geliyor ve bugün fiyat güncellerken şunu fark ettim 4 kareli 1 çizgili halk tabiri ile 4+1 defter 100 tl ben gerçekten halimize acıdım yeni zamlı asgari ücret ile çalışan adam 12 saat çalışarak 140 TL para alıyor ve bu defteri almak için 6 saatten fazla çalışması gerekiyor. Bugün dedim içimden iyi ki öğrenci değilim eğer öğrenci olsaydım durumum çok vahimdi Allah bu devirdeki öğrencilerin önce babalarına sonra çocuklarına yardımcısı olsun dedim.