İnsanlar inanmak istedikleri şeylere inanırlar. Mucizelere inanmak gibi. Arçelik profil fotoğraflı arkadaş birazcık iyi değil anlaşılan. Sabah akşam birer doz Turkovac yazıyorum kendisine. Vergi dairelerinin, muhasabecilerin, avukatların dahi tam olarak çözemediği; vergi dairesine gittiğimizde "bilmiyorum" diye yanıtlar ile karşılaştığımız yasa konusunda arkadaş hop diye cevabını yapıştırmış. Kendisinin Adsense ile alakası dahi kalmamış yazdığı mesajına göre. Ama o kadar emin bir şekilde yazıyor ki. Tebliğ'de "kişisel websiteleri bu istisnadan faydalanamayacak" gibi bir ibare var. Yasayı dahi okumadan, kendi inanmak istediği gerçeğe kaptırmış bir hayalperest kendisi ne yazık ki. Devlet sen istedin diye yapmadı Arçelik Bey. "Biz istedik diye yaptı" falan demişsin ya. Buraya özellikle güldüm. Arçelik istedi diye devletimiz Çelik'i kırar mı hiç? Şakkadanak yasayı çıkartmış. Lozan gizli maddeler ifşa "ADSENSE GELİRLERİ 2022'YE KADAR ŞİRKET AÇMADAN ÇEKİLEMEYECEK" falan da der şimdi bu. Akşam akşam iyi kafa yaptın birader.