Metalicali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim devletin bu hamlesini desteklediğim gibi ortamlarda da geçen güne kadar anlatıyordum zaten. Lakin web sitesi olayı muamma değil mi? Siz web sitem var diyerek başvurup istisna belgesi aldınız mı? Eğer öyleyse cevabınızı bekliyorum.
web sitesi vardı ama web site işlerini reklam kısıtlamalrı yüzünden bıraktım,bu yüzden web sitesi ile ilgili bir müraacaatım olmayacak ,ama yasayı okudum,web siteler ile ilgili bir muamma göremedim zaten web site sahibi adsense ile çalışıyorsa bankasına yine adsense ödemesi olarak yatacak,başka reklam firmalarla çalışıyorsa bu iş genişler,kabul edilmez nedeni ise bence şu,örnek ben yurt dışında reklam şirketi adı altında web site sahibi gibi görünün kişilere kara para aklayabilirim,bu yüzden büyük sosyal ağlar hariç bu istisnadan yararlanmasıda uygun deil bence,bu yazdıklaımıda web site ilgili mumamma tam olarak nedir anlamadan yazdım,sonuç olarak playstore youtube gibi plartformlardan para kazananlara kolaylık geldi isteyen yararlansın istemeyen vergisini açtırsın diyor yasa