onurcanhare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu cevaba istinaden yazıyorum arkadaşa bakmayın siz sanırım bu işi bilmeden satıcılıra karalıyor yada sizin hevesinizi kırıyor. Her site her sistem satılır. Düz mantık o zaman inatagramda büyük sayfalar satılmasın 400-500k lık sayfalar neden satılıyorki ? Cevap aslında çok basit iş artık zor gelmiştir veya toplu bir para lazımdır.

Sektör kesinlikle zor değildir. Herkesin ağzında sakız gibi zor zor öyle değil bu işler. Piyasadaki sağlayıcıları bilmeniz lazım. Kaliteli ve uygun fiyatlı sağlayıcıyı kullanırsanız hem müşteri sorun çıkarmaz hem kazancınız olur. Doğru kitleyi çekerseniz kitleniz reklamla gelen kitle sorunsuz efendi insanlar olursa iş yükünüz azalır. Siz gelipte sistemle ilgilenmezseniz extra özellikler katmazsanız. Mail ile gelen kullanıcıya kayıt mesajları sistemin kullanımını kolaylaştıracak pop-up lar gelişmiş destek sistemi ve kurumsal kimlik katmazsanız whatsapp hattı açmayıp veya destek hattınızı aktif kullanmayıp düzgün cevap veremezseniz tabiki durum zorlaşır. Ama servisleri düzgün çekip müşteri ile hitap şeklinizi en iyi hale getirirseniz sıkıntısız işlemler olucak. Eskiai gibi zor değil işlemler 2-3 özellik ile servis fiyatları değişince oto değişip max min gönderim sayılarını aynı tutabilirsiniz. Sağlayıcı sahibi ile direkt temas kurarsanız iptal rica ederseniz sorunsuz olur yani herşey size kalmış.

Alacağınız Smm Kazançlı İse Şunlara Dikkat Ediniz

1) Günlük gelir gider istatistlikleri
2) Ödeme sistemlerinden gelen ödemeler
3) Üye Logları
4) Site Google Değerleri
5) Site Analytics Verileri

Alacağınız Smm Kazançsız İse Şunlara Dikkat Ediniz

1) Domain Bitiş Tarihi
2) Kullanılan Yazılımın Süresi Var mı Yokmu
3) Kullanılan Yazılımın Gelişmişlik Özellikleri
4) Alan adının temiz olup olmadığını

Şimdiden hayırlı olsun.
çok teşekkür ederim youtube kanalımda 2 adetsmm panel tanıtımı çekmiştim ve 1000 den fazla üye geldiğini + %5 referans gelirinden 180 tl geldiğini gördüm bendde şansımı deneyeyim dedim bakalım