ThecBerg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ulaşım ?
Öğrenciyim,aylık ulaşım masrafım 175-200tl
Eğitim ?
Okulda verilen eğitime eğitim bile denmez, vasat meb kitapları. Hiçbir bilgi içermeyen kitaplar. Boş geçen dersler, eğitimin verimsizliği vs vs
Sağlık ?
Eskiden hastane kuyrukları vardı yeğenim ey yavrum eyy, evet kuyruklar vardı çünkü online randevu diye bir şey yoktu. Şimdi kuyruk yok fakat randevu da yok. Bi dahiliye doktoruna gitmek isterseniz minimum 25-30gün bekliyoruz.
sosyal hayat ?
Ne sosyal hayatı kafede 1çay 5tl olmuş, ama millet bahçesinde bedava oraya gidelim
Ve daha niceleriii...
Ulaşım: Yapılan yollar, metrolar, metrobüsler, köprüler, tüneller, tren yolları, havalimanları. Ulaşımın ne olduğunu anlaman için ulaşımsızlığı görmen lazım. Geçen ay bir ülkede 350 km yolu 15 saatte gittim.
Eğitim: Benim ilk okulda sınıfım 90 kişiydi. okul 5 bin kişiydi mevcudu. Şimdi heryer okul. O vasat dediğin kitapları da bi ton paraya alıyorduk şimdi bedava. Eğitim kalitesi vs tartışır ama imkan bol.
Sağlık: Eskiden gideceğin bir hastane vardı. Şimdi her ilçe de bir hastane var. Şehir hastaneleri var. Aile hekimin var. SGK sistemi var. Canı sıkılanın gittiği hastaneler var.

Siz de tek olan ise at gözlüğü.