. Sayın Semih Furkan AYDIN ''24 saat teknik destek ekibimiz mevcuttur '' konusunda yanlış bilgi vermeyin size 7/24 ulaşım istediğimiz ama mümkün olmayan bir durumdur. Yukarıda açmış olduğum konuda, ekte yer alan görsellere bakarsanız benim açtığım destek taleplerine sadece sizin tarafınızda cevap verilmiş, ikinci bir destek elemanı tarafından verilen bir cevap yok.

Alıntı
canlı destek hattımızdan, whatsapp hattımızdan her türlü bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Canlı destek hattınız emin olmamakla birlikte 3 kere aramışımdır. ''NETGSM'' Görüşme Detayı / İstatistik kısmından ''0538 459 75 41'' numarasını kontrol edebilirsiniz. Tek denemediğim iletişim yönteminiz Whatsap destek hattı dır. Oradan ulaşım sağlamayı hiç denemedim bu doğrudur.

Alıntı
Vodafone kaynaklı kesinti yaşadığımızdan size işlemlerin çok az kaldığını belirtmişiz biz size r10'da ne yazdıysak aynısını ilettik herhangi bir dönüş sağlanmadı.
Biz burada neyi tartışıyoruz destek sisteminin aksaklığını, sizde konunun yersiz olduğunu iddia ediyorsunuz. Vodafone kaynaklı yaşanan kesintiden r10'a konu açmamış olsaydım benim bilgim olmayacaktı. Yukarıdaki destek taleplerinden böyle bir yazınız var mı ? Var ise ben neden göremiyorum ? Buraya konu açtıktan sonra mesaj ile gönderdiğiniz bilgiyi yorum olarak yapmış olsanız, bakın ben buna da varım konuyu uzatmaz sizin dediğiniz şekilde hizmet almak için gerekli işlemleri yapardım. Bunu yapmak yerine siz yorum kısmında benim haksız olduğumu yazarak özelden verilmesi gereken cevabı veriyorsunuz ve bunu bu platform da yapıyorsunuz. Ben buraya konu açtıktan sonra buna istinaden kendi destek sisteminizde yaptığınız bir yorum pek fazla önem arz etmiyor.

Alıntı
Hatta gene müşteri kaybı olmasın diye farklı veri merkezimizden size çözüm ürettik özel mesajdan bilgi sunduk burada bizimle tartışmaya girmeniz, tehditkar konuşmanız ne sizi nede bizi haklı yapar.
Burada tehditkar bir konuşma söz konusu değil ve kimsenin kimseyi tehdit etmek gibi bir hakkı söz konusu değildir. 14 gündür bilgi almak için bekleyen birisi olarak durumu izah ediyorum. Kurumsal olarak bir hizmet veriyorsanız bunun yükümlülüklerini yerine getirmeniz gerekir. Getirmiyorsanız bu tarz durumlar ilk ve son kez yaşanmayacaktır.
Alıntı
Biz sizden ödeme alıp bekletmedik, size zaten paketi, aylık veya yıllık olup olmayacağının bilgisini istedik ve aciliyetinizide göz önünde bulundurduk ama bir kusurlu bir ürünü satamayacağımız için satışını kapattık en kısa sürede açacağımızın bilgisini vermişiz.
Ödeme konusunda takılıp kalmışsınız, ben konu başlığında da belirttim ''Hayali ürün satışı'' olmayan bir ürünün bedelini ödememiz mümkünse ödeyelim. ''aylık veya yıllık olup olmayacağının bilgisini istedik '' doğrudur bu bilgi istenildi cevap da verildi görsellerde mevcut ama gerisi gelmedi. Tarafımca aciliyet durumunda belirtildi, verilen cevap --->''Hocam çok az kaldı işlemler. '' <---

Alıntı
R10 da konu açarak bilgi almayı bekliyor iseniz siz, bizden ürün aldıktan sonra destek talebinide buraya açmayı düşünüyorsunuz herhalde?

R10 a konu açıldığında nasıl bilgi alındığının bir kanıtı olarak benden size hatıra kalsın hocam bu konu. Baktıkça nasıl açılıyor beni hatırlarsınız diye umuyorum. İşini düzgün yapan insanlara müşterileri çoğunlukla konu açma ihtiyacı bile duymaz. Belliki sizin yaptığınız işe ve müşterilere bir saygınız yok. Sipariş sonrası 24 saat sonra VDS ni teslim alan arkadaşlarım var firmanızda bu tarz bir yürütme sistemi profesyonel hizmet vermeye çalışıyorsanız benden sonrada konu açan çok olacaktır. Size iyi satışlar dilerim Semih Furkan bey.