Ben Kimim? & Başarılarım Nelerdir?
2019'da web kodlama ile başladığım yazılım serüvenimde, bir dostum aracılığıyla MyBB ile tanıştım. MyBB'nin mantığını kavradığım an, bu alanda başarılı işlere imza atacağıma inandım.
O günden beri kendimi front-end ve MyBB konusunda geliştiriyorum. Bu süreçte birçok başarılı projeye imza attık. Odağımız daima müşteri memnuniyeti oldu, kazanç hiçbir zaman önceliğimiz değildi. Bugüne dek yüzlerce müşterimizle başarılı iş birlikleri gerçekleştirdik.
Sahip olduğum ve hizmet sunduğum tüm MyBB forumları başarılı oldu. En az X.XXX kullanıcıya ulaştı ve çoğu Google'da ilk sayfada yer aldı. Ayrıca, kurduğumuz tüm MyBB forumları AdSense onayı aldı ve almaya devam ediyor. Bu deneyim ve başarılar, sektördeki yetkinliğimizin ve müşteri odaklı yaklaşımımızın bir kanıtıdır.

Hizmetlerimiz
MyBB platformunda ihtiyaç duyduğunuz tüm çözümleri tek bir çatı altında sunuyoruz. Geniş hizmet yelpazemizle, forumunuzu kurmaktan geliştirmeye, optimize etmekten güvenliğini sağlamaya kadar her adımda yanınızdayız.
  • MyBB Forum Kurulumu: Sıfırdan, sorunsuz ve kullanıma hazır MyBB forumunuzu kuruyoruz.
  • MyBB Anahtar Teslim Site Kurulumu: MyBB tabanlı, tüm altyapısı ve entegrasyonlarıyla birlikte anahtar teslim web siteleri oluşturuyoruz.
  • MyBB Hızlandırma Çalışmaları: Forumunuzun açılış hızını artırmak ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için kapsamlı performans optimizasyonları yapıyoruz.
  • MyBB Google SEO Kurulumu & Ayarları: Forumunuzun arama motorlarında üst sıralarda yer alması için gerekli tüm SEO ayarlarını yapıyor ve entegrasyonlarını sağlıyoruz.
  • MyBB Tema Kodlama & Geliştirme: İhtiyaçlarınıza özel MyBB temaları kodluyor veya mevcut temalarınızı geliştirerek estetik ve fonksiyonel çözümler sunuyoruz.
  • MyBB Eklenti & Sistem Kodlama: Forumunuza özel fonksiyonellikler eklemek veya mevcut sistemlerinizi geliştirmek için eklenti ve sistem kodlama hizmetleri sağlıyoruz.
  • MyBB Kategori ve Yetki Grubu Oluşturma/Düzenleme: Forumunuzun yönetimini kolaylaştırmak amacıyla kategori yapılandırması ve kullanıcı yetki gruplarının profesyonelce oluşturulması ve düzenlenmesi hizmetini sunuyoruz.
  • MyBB İçerik Düzenleme ve Taşıma (Copy/Paste İşleri): Mevcut içeriğinizin MyBB forumunuza taşınması veya düzenlenmesi gibi operasyonel işleri titizlikle gerçekleştiriyoruz.
  • MyBB Güvenlik Ayarları: Forumunuzu olası tehditlere karşı korumak için en güncel güvenlik önlemlerini uyguluyor ve gerekli yapılandırmaları yapıyoruz.
  • MyBB Tema & Eklenti Kurulumu: Seçtiğiniz veya temin ettiğiniz MyBB temalarını ve eklentilerini sorunsuz bir şekilde kuruyor ve entegre ediyoruz.
MyBB ile ilgili diğer tüm özel ihtiyaçlarınız için de bizimle iletişime geçebilirsiniz. Size özel çözümler sunmaktan memnuniyet duyarız.

Hizmet Paketlerimiz
MyBB forum ihtiyaçlarınıza yönelik 3 farklı hizmet paketi sunuyoruz:
1. Başlangıç Paketi: "Hızlı Başlangıç"
MyBB forumunuzu hızlı ve sorunsuz bir şekilde kurmak isteyenler için temel çözümdür.
  • MyBB Kurulumu: Güncel MyBB sürümü ile temiz kurulum.
  • Mobil Uyumlu Tema: Seçtiğiniz bir mobil uyumlu temanın entegrasyonu.
  • Temel Eklentiler: Gerekli Eklentilerin Kurulumu
  • Veritabanı: Kurulum ve bağlantı.
  • Revizyon Hakkı: 1 Adet
  • Teslim Günü: Lütfen PM ile gün bilgisi alınız.
  • Fiyat: Lütfen PM ile fiyat bilgisi alınız.
2. Standart Paket: "Gelişmiş Çözüm"
Forumunuzu daha işlevsel hale getirmek, SEO performansını artırmak ve hız optimizasyonu yapmak isteyenler için idealdir.
  • Başlangıç Paketi'ndeki Tüm Hizmetler
  • Ek Eklentiler: 5 adet ilave eklenti kurulumu.
  • Temel SEO Ayarları: Google SEO yapılandırmaları.
  • Temel Hız Optimizasyonu: Forum açılış hızı iyileştirmeleri.
  • Kategori & Yetki Grubu: Temel yapılandırma.
  • Kurulum Sonrası Destek: Yönetim paneli hakkında bilgilendirmeler.
  • Revizyon Hakkı: 2 Adet
3. Profesyonel Paket: "Tam Kapsamlı Destek"
Forumunuzu baştan sona profesyonelce kurmak, özelleştirmek, tam güvenlik sağlamak ve uzun vadeli destek almak isteyenler içindir.
  • Standart Paket'teki Tüm Hizmetler
  • Özel Tema: Kendi kodlamamız olan modern ve stabil forum teması(ekstra fiyatlandırma)
  • Özel Eklenti/Sistem: Temamızla uyumlu bir şekilde çalışan özel kodlama eklentiler
  • Gelişmiş Güvenlik Ayarları: Kapsamlı güvenlik yapılandırmaları.
  • İçerik Aktarımı: Belirlenen miktarda içerik taşıma ve düzenleme.
  • Kapsamlı Teknik Destek: Forumunuzun büyümesi için tavsiyeler ve yardımlar.
  • Revizyon Hakkı: 3 Adet
Referanslar:
Profilimdeki ticaretlerimden R10 üzerindeki hizmetlerimizi görebilirsiniz.
Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tema alındı.
OasisDijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tema alındı hızlı teslimat sorunsuz ticaret teşekkür ederim A+++
Moodoom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eklenti alınmıştır.
ESSA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forum kurulum hizmeti ve tema alındı işinde gayet iyi ve saygılı birisi tavsiye ederim
Adolis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hızlı ve alanında uzman arkadaş teşekkür ederim.
Momedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MyBB Hizmeti alındı, hızlı ve kaliteli iş için teşekkürler...
Derssarayi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forum kurulum hizmeti ve tema alındı. Parasının karşılığını sonuna kadar veriyor hizmet.
korayturgut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema alındı, ışık hızında teslim edildi, teşekkürler
Derssarayi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem forum kurulumu hem de tema hizmeti aldık. Kaliteli ve hızlı hizmet. Teşekkürler.
akdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaştan hizmet alındı. kısa sürede haletti sağolsun
Hopdedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forum kurulumum hızlı bir şekilde tamamlandı teşekkür ederim
MuratCENGEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 günde tüm forummu tüm ayarları ile hızlı ve özverili şekilde teslim etti. Kendisine çok teşekkür ederim
Jershy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam referans amacı ile bana kurulum yaptı, zamanında ve hızlı çalıştı teşekkür ediyorum.
kişise olarak kaliteli hizmet olduğunu düşünüyorum
bekirbulut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba, kolay gelsin. Telefonla görüşme şansımız var mı acaba? @STRAKE;
bersan_kemal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok mütavazi ilgili bilgili bir arkadasimiz mybb isi yaptirildi mybb isinde kesainlikle ve kesinlikle bir numara artik mybb isi vereceğim tek kisi yardimlarindan ve emegin icin cok teşekkür ederim hocam