Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Hocam burada ödeme almış olmamanız bir etken değil. Bu tarz bir sıkıntı var madem, ticket açtığımda bana bunu r10 dan yazdığınız gibi söylemiş olsanız ben zaten buraya konu açmamış olurdum. Attığım görsellerde paket oluşturun, onaylayın, az kaldı yazana kadar bir açıklama yazsaydınız şuan burada konuşuyor olmazdık.
Yanlışlık olayına gelirsek yukarıda belirttiğim şekilde sizin beni bilgilendirmeyip oyalamanız mı yalnış benim buraya konu açmış olmam mı yanlış?
Ayrıca saat sabahın 6 sı cevap veriyorsunuz, benim size attığım ticket lar konu açmadan önce neden bu kadar ağır işliyordu ?
Şikayet üzerine bir konu açılınca neden kısa sürede cevap geldi ?
Ben bu konuyu kaldırırım ama siz bu şekilde beni haksız itham ederseniz bence kalmasında bir mahsuru yok. Moderatör gelir konuyu okur karar verir uygun görürse konuyu siler.
Buraya konu açmamın temel sebebine gelirsek, sizin bana dönüş yapıp durum hakkında detay bilgi vermenizi sağlamak içindi ve düşündüğüm gibi de gerçekleşti. İnsanları umursayıp gerekli açıklamada bulunsanız kimse buraya şikayet konusu açmaz millet şikayet konusu açmak için can atmıyot. R10 da bu kategori buraya bunun için koymuş.
Konun kaldırırması konusu kendi isteğimle sonlandırmak için sizin olaya yaklaşımınıza göre gün içerisinde kararımı vereceğim. Hayırlı sabahlar dilerim.