Sen çok iyi araştırmışın kardeş buyur bazı mağdur arkadaşların isyanı;
Phemex'den para çektim fakat param ® hesabıma yatmadı. Param araya mı gitti bu nesaçmalık. Lütfen yardımcı olun artık yoruldum beklemekten size yazıklar olsun sana ey Allah'ın kulları bu ne cesarettir benim paramı verin ne olur. Hesabımdaki trxcoinlerimintransferini sağlarken bir anda hesabım bloklandı. 1 aydır gerekli belgeleri göndermeme rağmen ne hesabı açtılar ne paramı verdiler. Müşteri hizmetlerine yazdığımda her seferinde ayrı bir bahane üretiyor. 1 aydır her gün mail atıyorum ve müşteri hizmetlerine yazıyorum ama ne problemi çözen var ne de bunun için uğraşan. Hesabımı açtım 26 dolarbonusu alıp 62 dolar yaptım sonra spotcoine çevirip 26 dolar bonuslarını geri iade ettim parayı çekebilmem için depozito istediler 50 TL lik trx coin yatırdım. Her şeyi usullerine göre yapıp param ®ı çekim talebi verdim müşteri hizmetleri ile konuştum paranız gece 2:34 de geçecektir dedi tam o saat geldiğinde hesabımın kilitlendiğini gördüm. Mail attım istedikleri evrakları gönderdim ama ne dönüş var ne de hesabım açılıyor yaklaşık olarak 500 TL param kaldı ve hesabımı açmıyorlar şikayetçiyim.