Yazılar karışmaması açısından tüm sohbet ekran görüntüsü yukarıda iletilmiştir.
Siz kontrol ettiğinizi ve bizde kontrol ettiğimizi iddaa etmekteyiz. Bu şekilde bir sonuç almamız mümkün değildir.
Sizin firma olarak anlamak istemediğiniz konu sanırsam, Anında Destek yazılı kelimenin karşılığını bilmemeniz.
İlk olarak şunu belirtmeliyim ki, Bir kişi olarak Anında destek yazısını bir firma yazıyor ise işlem sürse bile, Ekiplerimiz kontrol ediyor lütfen beklemede kalınız vb, cümlelerdir.
Bakın ısrarla konuşmayı tekrar incelemenizi istiyorum.
Saat 16:15'de belirtmiş olduğum hata cevap verilmedi, 17:01'de oluşturmuş olduğum destek talebine 'de cevap gelmedi
Tekrar belirtiyorum Müşteri Cevabı şeklinde bir yazı yazmaktaydı.
R10 Forum kullanan bir çok hosting ve sunucu firmasıdır mevcuttur.
Bir kullanıcı İşlemi süren bir destek talebi için 2. bir destek mesajı atıyor ise o müşteriye durumu belirtir ve beklemesi gerektiğini iletir.
Elimizde o alanın fotoğrafı sadece, İşlem devam ediyor olduğunu belirtiyorsunuz ve biz size sürekli kanıtlar sunuyoruz.
Telefon ve WhatsApp işlemine gelinir ise
Sitenizin her alanında 0850 ile başlayan bir numara mevcuttur, Biz aradığımızda telefonda karşımıza telesekreter çıktı ve telesekreter tarafımıza Kendisine Whatsapp'dan ulaşın demedi
Ek olarak biz Whatsapp üzerinden yazmak istemiyoruz,
Şuanda siz tamami ile kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz,
İlk beyanımda 2 alan olduğunu belirttim, Ve Whmcs üzerinden siz bunu kontrol etmeden iptal ettiniz , Sistem üzerinde yetkili olduğunuz için kendinizi Haklı çıkarmak çok sizin için çok basittir.
Kendini haklı çıkarmaya çalıştığınızın Kanıtı size şu şekilde iletmek isterim.
Yukarıda belirttiğiniz asılsız iddaa Hemen iptal edildiğini seçmem olmuş
Fakat tarafınızdan gelen mail'de ise
Mevcut faturalandırmanız 09/02/2022 Tarihli fatura dönemi sonunda iptal edilecektir. Yazmaktadır.
Bu mail'de Hemen olarak değil Fatura sonunda iptalini istediğimin kanıtıdır.
Bu durumda kanıtlı olarak tamamen siz haksız olarak gözükmekteseniz.
İşlemlerin resmi kurumlara ibraz etmemesi açısından Syn. R10 yetkililerine onuralpaksu üyeliğinin kısıtlanmasını , Firmada olan iade talebinin Çocuk esirgeme kuruma bağışlanıp Dekont olarak sistem içerisinde kayıtlı mail adresine gönderilmesini talep etmekteyim