İşlemler sürüyor şeklindeydi kendim birçok kez kontrol ettim. Tawk.to üzerinde kaydınız yok. Telefon hattımızda WhatsApp hattıdır sol altta büyük bir buton var mobil ve masaüstü üzerinden rahatlıkla görülebiliyor oradan bilgi alabilirdiniz.
Hala tüm talepleri paylaşmıyorsunuz ve yazdığım yazıyı sanırım okumadınız. 2 adet talep açmışsınız 2'sininde içeriği çok geniş tüm taleplerinize ortalama 20 dakika içerisinde yanıt verilmiş. Panel ile ilgili yaşadığınız problemde ben veya o sırada aktif olan başka bir yetkili arkadaşımız bir şey yapamayacağı için "İşlemler Sürüyor" şeklinde bekletildi. Konu ile ilgili arkadaş gelip kontrolleri yaptığında sorun olmadığını söyledi. Bizde baktık gördük ve sorun yoktu zaten deneseydiniz sunucuya erişim vardı. Yani talepte sizi kasten bekletmedik. İlgili arkadaş kontrol ettikten sonra size dönüş yaptık bu da gayet doğaldır.
Kurumsal gözükmek için değil bu tarz saçma şikayetlerde yalanlara maruz kalmamak için iptal talebi mutlaka kullanıcı tarafından oluşturulması gerekiyor. Talepte açık açık iptal edin demişsiniz. İptal talebi oluşturduğunuzda da hemen şeklindeydi. Kendinizle çelişiyorsunuz.
Yine aynı şekilde geç dönüşle ilgili bir şeyler yazmışsınız konu ilgili departman bakana kadar "İşlemler Sürüyor" şeklindeydi önceki 10 15 mesajınıza 20 dakika içerisinde cevap verdiğimizde zaten bunun en büyük göstergesidir.
Tüm yazılı beyanlar yerine getirilmiştir sözleşmeler açık ve nettir. İade değil yardım istiyorum demişsiniz yardımcı olmaya çalıştık iptal ve iade önceliği olan çözüm odaklı çalışmayan kullanıcılara kesinlikle istisna uygulamıyoruz diledikleri şekilde anında hizmeti kapatıp ayrılabilirler.
Belirttiğimiz gibi daha fazla konu yanıtlanmayacak tatmin olmazsanız yasal süreç ile hakkınızı arayabilirsiniz.