Merhaba,
1. belirtmiş olduğunuz işleme gelinirse
İşlem sürüyor olarak değil müşteri yanıtı olarak gözükmekteydi ,Elimde ekran görüntüsü olsaydı eklerdim fakat böyle bir durum ile karşılaşacağım aklımın ucuna gelmezdi, Tawk canlı desteğinize bağlandım ve cevap alamadım Canlı desteğiniz otomatik cevap olarak tarafıma telefon numarası iletti ve Numarayı aradığımda Kendisine şuanda ulaşılamıyor mesaj bırakın şeklinde bir telesekreter karşıladı.
20 dakika olarak belirttiğiniz işlem için
Onuralp AKSU tarafından 13/01/2022 (16:07) tarihinde gönderildi.

Yukarıda belirttiğim şekilde gelen mesajlar arasında 20 dakikalık bir süreç söz konusu değildir.

2. Belirtmiş olduğunuz durum
Teamspeak sisteminde bir çok kişi bunu bilir Bir ip adresi daha öncesinde kara listeye alındıysa ve kapatıldıysa, Sunucu firması talep oluşturup İp adresini temize çıkartabilir.
Ek olarak tarafımıza ücretli veya ücretsiz şeklinde bir konu belirtmediniz bize ücretli deseydiniz biz ücreti karşılamaya razıydık fakat bu süreçteki konu İp adresinin ücreti değildir. Tamamen geç dönüş yapılması ve mağdur edilmesidir.

3. Belirtmiş olduğunuz durum
Kurumsal gözükmek için destek talebinden istemiş olduğum halde siz bana İptal talebi oluşturmamı istediniz. Oluşturduğumuz iptal talebini kontrol etmeyecekseniz neden iptal talebi oluşturmamızı istiyorsunuz,

4. Belirtmiş olduğunuz durum
İnternet sitenizde anında destek alın, 7/24 destek , Telefon ile destek, Bu ibareler mevcut fakat benim tarayıcımdan kaynaklı bir sorun ise bu durum sizin dediğinize göre bu destek talebinin 5 saat sonra cevaplanması ve sitede yazan anında destek ibaresi asılsızdır.

Bu alanda ise, Sizinde ilettiğiniz gibi Zaten talebi açtığınızda da sistemde sorun yokmuş , cümlesini ilettiniz bunun açıklaması ise, Benim saat 16:15'de oluşturduğum bir destek talebine bakılıp sorun olmadığı bana belirtilmemesidir.

5. Belirtmiş olduğunuz durum
İade işlemine gelirsek,
Kurum ve kuruluş internet sitesinde beyan ettiğini yazılı metinleri yerine getiremiyor ise, Müşterinin İade talebi etmesi söz konusudur.
6. Belirtmiş olduğunuz durum
Verilen hizmette yanlış işlem olabilir, Oluşturulan siparişi Firma düzeltir ise herhangi bir sorun teşkil etmez
Fakat İlk yanlış oluşturduğunuz siparişte biz kurulumu sorunsuz gerçekleştirdik, Fakat daha sonra tekrar yeni sunucu iletildiğinde, maalesef ki kurulum yapamadık durumu size belirttik.

Sizden istemiş olduğumuz işlem iade değildir, Sitenizde ibraz etmiş olduğunuz yazılı metinleri yerine getirmektir.