Konu hakkında çok objektif yaklaşmışsınız keşke tüm talepleri açık şekilde paylaşsaydınız.
Site üzerinde 2 adet talebiniz bulunuyor talep içerikleri geniş tüm taleplerinize ortalama 20 dakika içerisinde yanıt verilmiş. Bu hız konusunda şikayet ettiğiniz birinci husus ayriyetten talep "İşlemler Sürüyor" şeklinde bekletiliyordu bilgi almak isteseydiniz canlı destek üzerinden iletişime geçebilirdiniz. Discord sunucumuzu sunucu durumu takibi için kullanıyoruz onun dışında sürekli şahsım kontrol edemez.
İkinci konu IP adresi talebi ilk değil daha öncesinde de oldu herhangi bir ücret talep etmeden değişiklik yapıldı. Siz daha önce blacklist olmadığını ve sunucunun aciliyeti olduğunu söylüyorsunuz. Size ban yiyen IP adresi Pazar günü verilmiş o zamandan beri kullanmıyor muydunuz?
İptal talebiniz hemen edilmesi şeklindeydi zaten talep üzerinde de sunucunun iptal edilmesini istiyorum şeklinde ibareniz mevcuttur.
Sorun hakkında ilgilenen teknik arkadaşımızın da sorunu çözüp talebi yanıtlamak istemediğini nereden çıkardınız onu hiç anlamadım. Gayet açık şekilde sorunun incelendiği bir sorun bulunamadığı yazıyor. Kurulum denediğimizde tek seferde kuruldu, sizden cihaz veya tarayıcı değiştirip denemenizi istediğimde zaman kaybettim iptal edilmesini istiyorum dediniz.
Onun dışında şuanda da gelmiş iade istiyorsunuz. Sunucunuz ayın 9'undan beri aktif şekilde kullanılıyor ve 2 adet IP blacklist düşürdünüz. Sadece keyfinizden dolayıda iade istiyorsunuz. Sizce biz size iade sağlar mıyız?
Zaten 2 CPU 4 CPU bu tarz konulara gelmiyorum bile sunucunuz düzgün teslim edildi IP değişikliğinde eski paket aktif olmuş 2 dakikada güncellemeniz yapıldı. Aynı şekilde iptal edildiğinde de hizmet sonu olarak seçmiştim veya iade yoksa hizmet sonunda iptal eder misiniz deseydiniz sizi bu kadar kırmamışız yine kırmazdık.
Konuya objektif ve açık yaklaştığınız için teşekkür ederiz