Senin bildiklerin kadar benim unuttuklarım var. Çiçeklerinle uğraş ne demek saygısız insan, Saçma sapan abuk subuk laflarını kendine sakla. Şu forumda gereksiz üyelerden biri olduğun çabucak anlaşılıyor yazdıklarından. Defol git engelliyorum seni, senin yüzünden ağzımı bozup ceza almak istemiyorum. Hadi işine.

nurettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle tr uzantısını sadece com.tr olarak düşünmeyiniz. gen.tr uzantısıda var.
abuse metu de çalışmıyor. nic.tr topu metu ya, metu da nic.tr atar.
Yöneticilerine kadar konuyu aktardığımızda hepsi sessiz kalıyor ve ne yapacaklarını bilmiyor. En sonunda btk ya topu atıyorlar.
Konu ODTU geliştirme vakfına kadar gitti onlarda bir çözüm bulamıyor.
Sebep içeriğini burada paylaşamıyorum. benzer bir durum godaday, hostinger , cloudflare vb. firmalarda anında işlem yapılırken metunic de işlem yapılmıyor.
Farklı bir şekilde bu işlemi yapan domaini kapattırdık.

Üst düzey yöneticilerine kadar görüşme yapıldı. Teknik Destek personeli abuse nin ne olduğunu dahi bilmiyor.

Bu yüzden @CicekSoft; bilmediğin işlere yorum yapma! Ciceklerin ile ugraş millete laf edeceğine

@RuzgarSoft; karalama değil tekrarı olduğunda dava edeceğiz.

@WebKlas; abuse kavramı. Telefon, mail ve ticket ile 10 larca görüşmemiz oldu abuse gibi bir yetkilerinin olmadığını iletiyorlar. Yazılı ve sözlü olarak bu bize ilettiler.

Kısa ve öz olarak abuse kavramı ne olduğunu bilmiyorlar ve abuse sayfasını öylesine konuldu. Yöneticilerinde , personelininde dediği bu. Mahkemeye vereceksiniz mahkeme sonuçlanacak ancak o şekilde siteyi kapattırabilirsiniz. abuse ile ***** , oltalama yapan siteler kapanmaz. +18 siteleri btk kapatıyor.