Merhabalar normalde projelendirip geliştirmeyi planlıyordum fakat bir aksilik yüzünden acil nakite ihtiyacım var satışını yapmaya karar verdim.
Teklifleriniz Wp veya PM üzerinden iletebilirsiniz. Mevcut sistem yerine bam başka bir sistem kurabilirsiniz global bir domain google sıralamaları gayet iyi.
Mail Adresi - İnstagram - Analytics - Adsense - hesapları ile birlikte verilecektir. Site adresi : specialdeveloper.com Sitenin aylık getirisi: 0 ₺ Sitenin açılış tarihi: 10.04.2020 DA / PA Değerleri: Bilmiyorum. Kategori, sitenin içeriği nedir: CV paylaşım ve iş alım Günlük hit sayısı: 10 - 15 Ziyaretçi kaynağı: ( %90 google ) Domainin yaşı: 2 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet Hosting dahil midir:20 gün süresi kalmıştır istiyen 20 gün kullanabilir sonrasında taşıması gerek Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır