@AbdullahAA; hocamın yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
merhabalar, 110 ₺ borcum var fakat ödemeyi çekmiyor. ban yedi sanirim. ücretiyle yardimci olabilecek varsa yazarsa sevinirim. teşekkürler
- Hocam öncelikle kullanmak istediğiniz kart önemli, kredi kartı yerine sanal kart kullanmayı denerseniz daha iyi olacaktır. Papara sanal kart ile hiç sorun yaşamadım.
- Kullandığınız kart/sanal kart hangisi ise aynı kart ile denemeyip başka bir kredi kartı veya banka kartı ile deneyebilirsiniz.
- Ödeme günü gelmemiş olabilir. Ondan dolayı ödemeyi yapamıyor olabilirsiniz. Ödeme gününü değiştirip denemelisiniz.
- Hesabınız engel yemiş olabilir, Reklam yöneticisinde bir kısıtlama yok ise ay sonuna kadar bekleyip ayın 28-30'u arası deneyebilirsiniz.
- Parça parça ödeme yapamazsınız 110 lira yazıyor ise direkt olarak o miktarı ödemek zorundasınız veya kredi kartı kullanım limitini 30-30 yapıp deneyebilirsiniz ancak çözüm olacağını düşünmüyorum.
- Facebook'a mail atabilirsiniz ancak geri dönüş sağlıklı olmayacaktır.
- Yeni hesaplar açarak ön ödemeli veya 150dkk kesimli hesaplar kullanırsanız daha iyi olacaktır. Ancak bu hesapları her zaman ön ödemeli ve reklam veren olarak eklemeniz lazım.