Ns adreslerini başka hosting firmasına yönlendirince sorun problem oluyormu arkadaşlar ? Teşekkür ederim
Ben yıllardır çalışıyorum Google Domains ile fiyatlar makul ve destek harika türkiyede fiyatlar uçuk malum dolardan dolayı

75 TL Kim domain alabiliyor ve 75 kim domain yenileyebiliyor. üstelik güvenilir ayrıca botlar sitemden çıkmıyor
Birkaç domain dışında domainlerimi oradan alıyorum. Yönetim paneli oldukça basit. Özellikle blogger kullanmak isteyenler için basit. Destek sistemini hiç kullanma gereği olmadı onun için destekleri nasıldır bilmiyorum açıkçası.
Kullanıyorum, gayet kullanışlı ve güvenilir. Şahsen desteğe hiç gerek duymadım, sadece transfer son gün limitine kadar sürebiliyor bazen.
2 domainimi oraya geçirdim. Hatta birinde whois açmamıştım. İptal edilmişti. Hemen otomatik parayı iade etti. Arayüzü sade. Gayet memnunum.
Bende az önce bir kaç domainimi transfer ettim gayet hızlı ve uygun fiyata Google kalitesini bu alanda da göstermiş şimdilik memnunum.
Her şeyi botlara bağladıkları için bir sorunda takılırsanız gerçek destek elemanlarını bulmanızın zor olduğu yazılmıştı. Ben sadece alan adı işi yapan firmaları kullanmanız öneririm, ucuzluk size sonradan zaman ve para kaybı olarak daha pahalıya gelebilir.
Destek konusunda ilgisi az ve yavaş olan güvenilir firmalarda genelde karşılaşacağınız sorun ödeme konusunda olur (kredi kartınızın kullanılamaması vb.)
Süresi dolan domainlerimi tek tek Google Domains`e aktarıyorum. Godaddy üzerinde 120-150 TL arası yenileme ücreti çıkıyorken burada 75 TL.