Kenancot34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel duruyor bekliyoruz.
Hocam birde buna kızlar soruyor daki xper olayı olsa güzel olur. Kullanıcıları puan kazanması için sitede etkileşime itiyor, yorum yazması yzı yazması vs, bunlar hep oturum süresini de doğal olarak arttırdığı için Google nezdinde otorite artmasına katkı sağlıyor. Böyle bir puanlama sistemi olmalı kesinlikle.
Temada final halinde 5 eklenti elzem.

1) Advanced Custom Fields
2) Custom Post Type UI
3) SSL
4) HypePress Core
5) GamiPress

Ana sebep verilerin tek bir sorguda çoklu olarak çekilmesi, tüm verilerin serialize olarak saklanması.

GamiPress sizlerin istediği şey. Temaya entegre edildi. Her kullanıcı event'ine bir badge ve puan skalası bağlayabiliyorsunuz hocam. Bu istediğiniz şey diye düşünüyorum.

enessafak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hype sözlükten sonra tekrar bir efsane geliyor sanırım
Teşekkür ederim hocam, hype sözlük her ne kadar benim kodladığım bir sistem dahi olsa; Hype Community'nin kodlama kalitesi, performansı ve fonksiyonları hype sözlük'den katlarca daha kaliteli.

Keza bu aradaki farkı yakında hype sözlük üzerinde de tailwindcss + php 8.0 + rest api + db serialize güncellemesi yaparak kapatacağım. (Hype Sözlük kısa süre önce devredildi, lakin bu güncelleme yeni sahiplerine yine tarafımdan sağlanacak.)

Ancak Sözlük güncellemesi için tarih vermek istemiyorum. Community sonrası takiben ilk birkaç ayda gelecek.