Zeze3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar amazon TR hesabımızı açtık fakat amazonun paneli HB,Trendyol gibi olmadığından çok zorlanıyorum eğitim videoları izlemeyi denedim ama güncel olmadıkları için yapamadım.Bir kaç sorum var rica etsem yardımcı olabilir misiniz ?
Sorum şunlar arkadaşlar :
1.Amazon TR de anlaşmalı kargoları nasıl görebiliriz ve nasıl yapabiliriz
2.Uzun zamandır en çok hatayla karşılaştığım olay Orjinal global barkodlarla ürünlerimi ekleyemiyorum hata veriyor barkod kısmında her türlü yolu denedim ama olmadı ?
3.AMAZON TR den sonra yurtdışına satış yapmak istersem ne gibi şeylerle karşılaşıcam ve en önemlisi kargo maliyeti ne olur ?

Şimdiden zahmet edip yardımcı olan olmayan arkadaşlara teşekkür ederim.
bildiğim kadarıyla cevaplayayım. amazon sadece mng kargo ile çalışıyor. Kargo bölümünde (admin panelin en altında uygulamalarda) kargo connect var. onunla bağlantı yapmalısınız. sonra her sipariş geldiğinde uygulamada kargo kodu görünecek.

Ben mng ile çalışmayı sevmiyorum. o yüzden shopier ile gödneriyorum. yani dışarıdan da gönderip kodu girebilirsiniz.

....
ben barkod girmeden ilanları giriş yapıyorum(ya sitedeki ilanın altına giriş yapın ya da muafiyet alın)..

yurtdışı amazon işini bilemiyorum. o daha çetrefilli gördüğüm kadarıyla. yurtdışına açılmak isterseniz panelden başvuru yapılabiliyor diye biliyorum...

Son bir şey amazon depoyu kullanmanızı tavsiye ederinm. hem daha ucuz hem daha rahat. sadece depoya gönderiyorsunuz ve keyfinişze bakıyorsunuz...