Hocam bende sizinle aynı durumdayım ek bir iş yapmak istiyodum.Trendyol-Dolap-Hepsiburada gibi gibi yerlerde eğer satış yapacaksanız ve eğer kendi ürettiğiniz birşeyi satmayacaksanız hiç gerek yok.Komisyonu kargosu reklamı felan derken elinize hiçbirşey kalmıyor.Bunu oturdum çok düşündüm ve yurtdışından para kazanmam gerek dedim yani birşeyleri yurtdışına satarak dolar kazanırsanız daha güzel olur.Dropshipping asla önermiyorum.Amazon amerikaya birşeyler satmak için şirket istiyor sizden başlı başına büyük bir masraf o da.Size başka önerilerim olcaktır.Whatsapp üzerinden ulaşırsanız.055380439ellisekiz
Hocam nedir sektör ?
Merhaba;
freelance olarak çalışabileceğiniz ( excel yada veritabanına data girişi, makale yazımı, logo * kartvizit tasarımı vb.) işleri denediniz mi? En azından yatırımsız kazanç olur. Ne kadar kazanılır bilmiyorum ama bunun yanında dijital lisans, oyun kod satım işlemleri yapabilirsiniz.
Hocam sıcak ticaret daha mantıklı geliyor dijitalde pek kazanç kalmadı.
Oto aksesuar ve bakım ürünleri iyi olur gibi.
Diğer yandan hizmet satışı yapabilirsiniz.
Xxx hizmeti internette arayan bireysel kullanıcılar çok fazla iyi domain niş sektör yetkinlikte varsa kazanç olur.
Mobil uygulama deneyebilirsiniz ayrıca
Dükkan açmam baya maliyetli ve tam işten anlamadığım için detailing biraz zor gibi hocam.