Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben zaten yıllardır site işleri ile uğraşan biriyim yıllardır cok sitelerde sattım zamanında.Benim hatam olacak bir şey olduğunu zannetmiyorum ki ben zaten bu konularda hassas biriyim cok sayıda insanın sitesi gümledi.Büyük haber sitelerini geçmen zor onların sektöründeki konularda özellikle bu Google'nın onlara verdiği öncelik.

Sitemim kendime de googleya da zaten.Bazen de kaderime sadece site meselesi değil durumlar.Sonucta bir sağlık problemim de var.

İnsanlara tavsiye ediyorum ki sadece sitelere internet işlerine bel bağlamasınlar bunları 2. iş olarak yapsınlar ek gelir gibi..Aksi halde benim durumuma çoğu insan düşebilir.Site işleri güvenilecek alan değil.Google'nın ne yaptığını çoğu insan anlamıyor.

Sosyallik + normal bir işte çalışmak her zaman insanlara katkı sağlar.Site işlerini de dediğim gibi ek iş olarak yapın / eğer sizde o şekil sadece site üzerinden gelir ile yaşamınızı sürdürüyorsanız önerimi dikkate alın.
Unutmayın. Her zaman bir çöküş ve yükseliş olur. Hayatın kendisi bu, gidip lokantada da çalışsan. Nerede çalışırsan çalış bu hep olacaktır.