umutbeedir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternet işleri gelecek vaat ediyor. Ne seçtiğine göre değişir. Kendini geliştiremeyip aynı işleri yapan kişiler bir baltaya sap olamaz zaten. Bunu anlamayacak kişiler internete giriyorsa bir zahmet ortada kalsınlar
serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam son zamanlar da açtığınız konular da bir sitem görüyorum. Bu sitemi de kendinize yaptığınızı zaten konu içinde beyan da ediyorsunuz. Mesela şu başlık;

Forumdaki Zengin Arkadaşlar Sizin için Hayat Nasıl Geçiyor?

Bu başlığın yorumu, bir kaybedişin ardından kaybedilene duyulan öfke ve biraz da özlem. Anladığım kadarıyla ve R10 yaşınıza bakarak şunu söyleyebilirim. Zamanın da internetten iyi bir geliriniz olmuş ama bunu bir şekilde kendi hatalarınızla kaybetmişsiniz ama şu var. Bir kaybediş, ardında koca bir tecrübe bırakır. Şayet siz bu inancınızdan vazgeçip bizlere internet işleri üzerinden sitem ederseniz bu yanıltıcı olur. Çünkü her tecrübe kişiye özgüdür ve nasıl bir etki uyandıracağını bilemezsiniz. O yüzden internet işlerini bırakın demek yerine " Ben şöyle hatalar yaptım siz bunları yapmayın " diye bir konu açıp yaşadığınız tecrübeleri aktarsanız daha yerinde bir konu olacaktır. Onun haricinde burada yazın çizin. İçinizdeki o hırsı ve öfkeyi dindiremezsiniz.

Her kaybediş aslında yeni de bir başlangıçtır. Sadece nereden başlayacağını tespit etmeniz gerekiyor.

Gönül dağını bilmiyorum izler misiniz. Şu sahnesi beni çok etkilemiştir. Bir izleyin bana hak vereceksiniz. Burada anlatılan şey önemli çünkü

Başarınıza hocam..

https://www.youtube.com/watch?v=UtVB_hW0c90
Hocam ben zaten yıllardır site işleri ile uğraşan biriyim yıllardır cok sitelerde sattım zamanında.Benim hatam olacak bir şey olduğunu zannetmiyorum ki ben zaten bu konularda hassas biriyim cok sayıda insanın sitesi gümledi.Büyük haber sitelerini geçmen zor onların sektöründeki konularda özellikle bu Google'nın onlara verdiği öncelik.

Sitemim kendime de googleya da zaten.Bazen de kaderime sadece site meselesi değil durumlar.Sonucta bir sağlık problemim de var.

İnsanlara tavsiye ediyorum ki sadece sitelere internet işlerine bel bağlamasınlar bunları 2. iş olarak yapsınlar ek gelir gibi..Aksi halde benim durumuma çoğu insan düşebilir.Site işleri güvenilecek alan değil.Google'nın ne yaptığını çoğu insan anlamıyor.

Sosyallik + normal bir işte çalışmak her zaman insanlara katkı sağlar.Site işlerini de dediğim gibi ek iş olarak yapın / eğer sizde o şekil sadece site üzerinden gelir ile yaşamınızı sürdürüyorsanız önerimi dikkate alın.