Ben varım başka var mı benim gibi? ihtiyacım cok ama yararım yok.Bir baltaya sap olamadık.
Bu arada imkanı olan sağlığı yerinde olan herkese tavsiyem kesinlikle internet işlerine değil sosyalleşerek dışarlarda iş bulup çalışsınlar internetin kesinliği yok bende zamanında internetten site üzerinden para kazanıyordum sonra kaldım ortada.. Geçmiş konuda bahsetmiştim.
Hocam son zamanlar da açtığınız konular da bir sitem görüyorum. Bu sitemi de kendinize yaptığınızı zaten konu içinde beyan da ediyorsunuz. Mesela şu başlık;
Forumdaki Zengin Arkadaşlar Sizin için Hayat Nasıl Geçiyor?
Bu başlığın yorumu, bir kaybedişin ardından kaybedilene duyulan öfke ve biraz da özlem. Anladığım kadarıyla ve R10 yaşınıza bakarak şunu söyleyebilirim. Zamanın da internetten iyi bir geliriniz olmuş ama bunu bir şekilde kendi hatalarınızla kaybetmişsiniz ama şu var. Bir kaybediş, ardında koca bir tecrübe bırakır. Şayet siz bu inancınızdan vazgeçip bizlere internet işleri üzerinden sitem ederseniz bu yanıltıcı olur. Çünkü her tecrübe kişiye özgüdür ve nasıl bir etki uyandıracağını bilemezsiniz. O yüzden internet işlerini bırakın demek yerine " Ben şöyle hatalar yaptım siz bunları yapmayın " diye bir konu açıp yaşadığınız tecrübeleri aktarsanız daha yerinde bir konu olacaktır. Onun haricinde burada yazın çizin. İçinizdeki o hırsı ve öfkeyi dindiremezsiniz.
Her kaybediş aslında yeni de bir başlangıçtır. Sadece nereden başlayacağını tespit etmeniz gerekiyor.
Gönül dağını bilmiyorum izler misiniz. Şu sahnesi beni çok etkilemiştir. Bir izleyin bana hak vereceksiniz. Burada anlatılan şey önemli çünkü
Başarınıza hocam..
https://www.youtube.com/watch?v=UtVB_hW0c90