burda izlediğiniz yol bence yanlış. öncelikle kişiyle bir iş konusunda anlaşmışsınız, ne cevap alabilmiş ne de hizmeti teslim alabilmiş. Daha önce dolandırdığı kişiye ulaşıp "bu kişinin yeni üyeliği budur, alacağın varsa bilmeni isterim" şeklinde yazabilirsiniz, ardından şikayet konusunda iade geçildikten sonra şikayet konusu değil multi üyelik ihbar konusuna yazılır. eğer ben olsaydım olayı yaşayan kişi, hem ücreti iade eder hem de tasarımı ücretsiz verirdim, multi üyelikten dolayı da bildirirdim.
Tabii ki yöntemim yanlış olabilir, fikirlere saygı duyarım. Cezam var ise de çekerim hiç problem değil benim için.
Zaten farkındaysanız haksız trade başlığına yazdığım mesajda, uygun görürseniz kaldırın diye belirttim. uygun görülmez ise de kalsın, benim içim rahat çünkü sonuç olarak.
Ben uzun yıllardır içimden geldiği gibi yaşıyorum, kimseye zarar vermediğim sürece yanlış benim yanlışım doğrum benim doğrum. Mesajları komple attım zaten, çünkü gerçekten başta bakıldığında evet d0landırcakmışım da konu açınca d0landırmamışım gibi görünüyor, o yüzden hak veriyorum size de. Ama yalan arkadaşın iliklerine işlemiş, 7-8 haftadır beni oyalıyor diyor ama olay başlangıç tarihi 31 Aralık