Genellikle işimi mobilden görüyorum. R10u mobilden kullanmak demek sayfanın 5 saniyede yüklenmesi demek, her mesaj geldiğinde bu yüklemeyi yaşamak yerine whatsapptan devam ettiğimizde hem mesajı daha rahat görüyorum hemde dönüş sürem kısalıyor.
Ayrıca satıcı olarak ücretli üyelik alsam dahi mesaj kutu sınırım %90ın üzerinde son bir aydır. Sürekli silmek zorunda kalıyorum. Belki ilerde lazım olacak bir mesajı silmemek için whatsapp kullanmak işime geliyor.
Bu konuda haklısınız evet bende bu düşüncede idim ancak bir durum yaşadım ve bu durumdan ötürü biraz farklı düşünmeye başladım. Kişiyle ticaret yaptım, kim olduğunu bilmiyorum yabancı bir numara bana mesaj atmış aradan 32 gün geçmiş ve telefonuma el konuldu bütün mesajları silin.
E sen kimsin? Bakıyorum kişiyle aramda geçen ticarette sadece bir tane kod almışsım. Ben ödeme yaparken açıklama kısmına hangi amaçla bu ticareti yaptığıma dair zaten bir açıklama kısmına not düşüyorum. Yarın bir gün başımın ağrımaması adına bunu yapıyorum.
Ama olayın aslına bakarsak haklısınız bu durumda peki. Ama bende biraz farklı düşünmeye başladığım için böyle bir konu açarak diğer arkadaşlarımızında görüşlerini almak ve aklımda oluşan şüphelerin giderilmesi adına akıl almak istedim.