trk2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Youtube, mobil uygulama ve internet sitesi kazançlarını gönderen kişi zaten aynı google; yanlış anlaşılma var bence eğer doğruysa ''google'dan gelen kazançlar'' olarak güncelleme gelmelidir.

En önemlisi, ülkemize en büyük katkısı olacak kişiler websitesi sahipleridir, herhangi bir sitenin ürünü olmuş kişiler değil, ben gidip fotograf sitesi, video sitesi, bilim forumu kuruyorum ve bu sitenin ayakta kalması için google reklamları kullanıyorum ve aylık bin tl kazanıyorum, ama devletimiz geliyor sadece bana ''şirket kur yoksa yasak kardeşim'' diyor ya da git ''sosyal ağda youtuber ol'' diyor, ben de 5 dk durmam sitelerimi kapatıp gider youtuber olurum en kolayı, aylık bin tl kazançla şirket kuracak halim yok sonuçta, heyecan başlamadan biter, nokta...
o yüzden kazancın varsa yurtdışına açıp şirketi oraya vergi ödüyorsun %5 - 7 parayıda bir şekilde oradan ülkeye sokuyosun. Şuanda çoğu insan vergi vermemek için buna geçti. Özellikle sınıra yakın kişiler gidip elden cebine koyup geliyor. Yada yurtdışında kripto olarak çeviriyor ülkede elden kripto bozanlara bozduruyor. Vergi vermek istemeyen adam her şekilde yolunu buluyor.