Hocam bize balık tutmayı öğretme bize balık ver
Oda olur inşallah hocam bakalım duruma göre.
Hepsi patlamadığına emin ol sonrasında bu konuya göre işe girişirsin.
Örnek 1 ay bekle bakalım.
Böyle de birşey var diyorsunuz yani hocam hmmm ama ben daha önce bı kaç kişiden hızmet aldım konum hakkında forum dışında yani hıc gormedım 1 ay 1 hafta 1 sene sonra rıskını 1-2 gun sorun yoksa bence ılerıde zaten ne olacagı bellı olmaz dıye dusunuyorum hocam neye gore 1 ay aydınlatırmısın bılgınle kendım kullanırım en kötü satmam dedigin gibi risk varsa
sizin yönteminiz başkası tarafından kullanılan yöntemmi sizinki farklımı?
valla başkasının yöntemini bilmiyorum ki hocam ne desem yalan olur.
Bence öncelikle referanslar oluşturmalı ve verdiğiniz hizmeti bu referanslarla desteklemelisiniz. Direkt hizmet olarak satarsanız ve formülünü öğrettiğiniz arkadaşlar da bunu satıp yarın sıkıntı yaşarsa başınız ağrıyabilir. Sanırım siz de yöntemden pek emin değilsiniz ki uzun vadede para kazanmak yerine sorumluluğu başkalarına verirken direkt para alıp kenarı çekinmeyi düşünüyorsunuz. 😄 Ücretsiz referans arıyorsanız olabilirim bu arada. İyi forumlar
Yani 19 tane konum açtım hepsi aktif işliyor sorun yok tabi hepsi legal adresler ve isimlerde oyle sorumluluktan zıyade zaten paypal ve strıpe hızmetım var onun dısında yurtdısı e tıcaret ıslerım ve ordan musterılerım var sıstem kurduklarım konum hızmetıne vaktım yok hocam. Referans ıcınde bırcok kısıye konum acıp devir yapabılırım hedıye olarak olabılır dogru ıyı dedın yarıın bakayım hocam sagolasın
Tek tek satmak daha mantıklı, ama bunu satmadan evvel önce bi dene-yanılgı olayını denemek gerek. En azından kendi konumlarınızı bir garantiye alın daha sonra pazarlayın derim. Bana da gerek 7 tane konum
19 tane konum açtım hepsi aktif işliyor sorun yok hocam tabi hepsi legal adresler ve isimlerde ama dedıgın gıbı bıraz daha deneme yaparım zaten sadece ederini merak ettım hemen 1-2 gune satmayı dusunmuyorum bıraz kendım ekmegını yıyecegım.
böyle birşeyin Ederi hakkında hocalarım bırsey demedınız ama asıl merak ettıgım oydu aslında